Smertefri tannbehandling

Tannlegeskrekk (odontofobi), er en fobi i form av frykt for tannlegen. Mange frykter tannlegen, og frykten kommer av ulike faktorer. Dette kan være redsel for smerte, sprøyte, mangel på trygghetsfølelse eller negative opplevelser hos tannlegen i tidlig alder. Tannlegebesøket kan også i seg selv oppleves skummelt for mange. De som lider med tannlegeskrekk, prøver ofte å unngå tannlegebesøk, noe som kan resultere i redusert tannhelse og akutt tannverk, som gjør at man ikke kan unngå tannlegen.

Lider du av tannlegeskrekk, ta kontakt med oss på tlf 67 07 77 77 for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige tannleger. Her vil du komme til lys, rolig og moderne klinikk med fokus på deg som pasient. Med den rolige atmosfæren vi har skapt på klinikken, får vi daglig omtale fra våre pasienter at det ikke lukter tannlege.

Nittedal Tannlegesenter har spesialisert seg på behandling av pasienter med tannlegeangst. Vi tilbyr behandlere med spesial utdannelse innenfor odontofobi og behandling av pasienter som lider av tannlegeskrekk. Vi bryr oss om deg og anbefaler deg å møte våre behandlere for en gratis konsultasjon.

Skrevet av Tannlege Kurda Mirza

Tannlege MNTF, OTF, NOFOBI

  • Autorisasjon i sedasjon med lystgass/benzodiazepiner
  • Sertifisert Invisalign spesialist
  • Spesialkompetanse innen kosmetisk behandling

Skrevet avTannlege Kurda Mirza

Tannlege MNTF, OTF, NOFOBI

Fyll ut skjemaet, last opp bilder og skriv en kommentar.

Få svar på dine spørsmål av en tannlege kostnadsfritt!

    Last opp bilde her: