Fillerbehandling

Vår klinikk har en omfattende erfaring innen injeksjonsbehandling med fillers, og Tannlege Kurda Mirza er dyktig til å skreddersy behandlingen etter dine ønsker. Fillers brukes med formål om å forbedre hudens elastisitet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt. Vi benytter ulike typer fillers som inneholder Hyaluronsyre, en essensiell komponent i bindevevet som støtter kollagenfibre og strukturproteiner for å gi deg et naturlig utseende. Hyaluronsyre spiller en viktig rolle i å opprettholde hudens elastisitet og skape en jevnere overflatestruktur.

Områder som kan behandles

Vi tilbyr behandling av ulike områder, inkludert nese til munnlinjer, marionettlinjer, rynker rundt munnen (inkludert røykelinjer), lepper for konturer og volum, glabella/mellom øyenbrynene, fine linjer rundt øynene og pannen, kinnben, tinning.

Fremgangsmåte for behandling:

Før behandlingen gjennomgår pasienten en konsultasjon hvor ønsket behandling kartlegges. Vi påfører bedøvelseskrem på det aktuelle området for å sikre komfort under behandlingen, samtidig som området renses for å unngå infeksjoner.

Under behandlingen fyller tannlegen det bedøvede området med små stikk, en prosess som vanligvis tar 10-15 minutter. For å redusere eventuell ubehag under behandlingen, kan vi bruke krem eller lokalbedøvelse.

Resultater av behandling

Varigheten av resultatene vil variere fra person til person, da kroppen metaboliserer produktet individuelt. Vanligvis varer resultatene i minst 4 måneder. Eventuelle korreksjoner innen 2 uker er inkludert i behandlingen. Vi anbefaler en oppfølgingsbehandling etter 5-6 måneder, avhengig av området som er behandlet.

Etter behandlingen:

Etter behandlingen kan det oppstå vanlige reaksjoner som lett rødme, hevelse, kløe, blåmerker og ømhet. Disse reaksjonene er vanligvis milde til moderate og avtar vanligvis innen 1-2 dager etter injeksjonen. Vi råder til å unngå kraftig sollys og alkohol det første døgnet etter behandlingen.

Sprøyteskrekk:

Mange mennesker opplever sprøyteskrekk og unngår behandlinger på grunn av dette. Vi har hjulpet mange pasienter med sprøyteskrekk, ikke bare med deres utseende, men også med å håndtere denne frykten. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss:

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en uforpliktende konsultasjon med Dr. Kurda Mirza

Du kan nå oss i klinikkens åpningstid på tlf 67 07 77 77  eller ved å benytte vårt kontaktskjema.

Skrevet av Tannlege Kurda Mirza

Tannlege MNTF, OTF, NOFOBI

  • Autorisasjon i sedasjon med lystgass/benzodiazepiner
  • Sertifisert Invisalign spesialist
  • Spesialkompetanse innen kosmetisk behandling

Skrevet avTannlege Kurda Mirza

Tannlege MNTF, OTF, NOFOBI